Кои сме ние?

img11

Ние сме компания, дейността на която е съсредоточена в проектирането, изграждането и поддържането на офисни и корпоративни мрежи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Ние сме тези, които ви предлагат една комплексна услуга : проект, продукт, пускане в експлоатация (оживяване) на закупената техника и поддръжка, включваща не само отстраняването на проблеми и аварии, но и профилактика за тяхното предотвратяване, както и периодично обучение на персонала за работа с използваните от Вас софтуерни продукти.

Ние сме тези, които добре осъзнаваме, че не е необходимо всеки един от Вас да разбира от компютърна техника и да борави с нея като специалист, а вие сте онези, които имат нужда от стабилност, изразяваща се в отказоустойчивост на апаратурата с която работите и информираност за това как да си служите с нея, що се отнася до извършваните от Вас ежедневни операции.Имено заради последното Вие имате нужда от нас!

История

ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД , с БУЛСТАТ: 200445187, адрес на регистрация София 1715, ж.к. „Младост“ 4, бл. 448, вх. 2, ет. 3 и вписана в търговския регистър по фирмено дело изх.н. 20081028105432 е компания стартираща дейността си от дата 28 Октомври 2008 година.

Предметът ни на дейност е : внос и износ на стоки, продажба и препродажба на консумативи, маркова компютърна (HP, DELL, ACER, ASUS), офис (HP, CANON, XEROX) и аудио (AIWA, BLAUPUNKT, GRUNDIG, PANASONIC, PIONEER, SONY) техника, системи за видеонаблюдение и контрол, продажба, монтаж и поддръжка на рекламни видео стени, сервиз на вече изброеното, компютърна поддръжка на средно големи фирми и корпорации, уеб дизайн на фирмени и корпоративни сайтове, проектиране и създаване на софтуерни решения за бизнеса , консултантски услуги за работа с различни софтуерни и хардуерни продукти, изграждане на компютърни и телекомуникационни мрежи, продажба, монтаж и програмиране на телефонни централи(PANASONIC, PHILIPS, SIEMENS) и всякакъв вид мрежово оборудване, продажба на техническа литература и специализирани инструменти.

Банкова сметка

ПроКредит Банк АД
IBAN: BG18PRCB 9230 1044 9310 18
BIC: PRCBBGSF

Професионална компютърна поддръжказа контакти +359 89 223 8993